Informatie

Op 1 december 2024 organiseren we het Furry Friends Winter Event in Waregem! Een magische dag voor iedereen die van kerstsfeer houdt! Kom langs voor een unieke winterervaring mét of zonder viervoeter, ontmoet andere dierenliefhebbers en geniet van een hele dag vol activiteiten, Iedereen is welkom voor deze gezellige winterdag!

Winterwandeling

Zin in een magische winterwandeling samen met je trouwe viervoeter? Doe mee met onze winterwandeling! Geniet van een wandeling van 5 km door onder ander het park van Waregem, en geniet bij de tussenstop voor een warm drankje in Cottage. Of je nu een hondenliefhebber bent of gewoon houdt van winterse gezelligheid, iedereen is welkom!
(met of zonder hond).
Mogelijkheid om de wandeling te starten vanaf 10u30 tot 16u.
Deelname:
€12 bij inschrijving vooraf
€15 de dag zelf.
Bij inschrijving van elke hond een exclusieve kerstsok gevuld met lekkers! (Dit ticket moet je apart bij bestellen voor)

Indoor Winter Fair

Kom en beleef de Furry Friends Winterfair. Een winterse beleving voor het hele gezin, waar je unieke cadeautjes kunt scoren voor de feestdagen. Ons winter fair vindt plaats in de overdekte piste van de Waregem Horseclub, dus weer of geen weer, het blijft altijd gezellig! Ontdek de mooiste stands met een diversiteit van kerst cadeautjes voor het hele gezin.
Of je nu dol bent op viervoeters of gewoon houdt van de kerstsfeer, deze fair is een feest voor iedereen! Van 11u30 tot 18u30.
Kom shoppen en ontdek unieke kerstcadeautjes voor het hele gezin – gratis toegang!

Fotobooth

Maak dit jaar je kerstkaart extra speciaal met een foto uit onze Winter Wonderland Fotobooth door Murran Photography! De fotobooth is de ideale kans om een prachtige herinnering vast te leggen.
Breng je gezin, met of zonder viervoeter, en poseer voor een sfeervolle winterse achtergrond. Perfect om te gebruiken als uniek kerstkaartje voor vrienden en familie!

Workshops voor honden en paardenliefhebbers.

In de voormiddag organiseren we verschillende workshops. Inschrijven is verplicht en de plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

    Slowfeeder in Balans.
    9u30 | €45

    Geef je hond een gezondere maaltijd met onze unieke workshop “Slowfeeder in Balans”! Leer hoe je de slowfeeder vult met gebalanceerde voeding voor een optimale gezondheid van je viervoeter. Tijdens de workshop krijg je praktische tips over voedingskeuzes die bijdragen aan een uitgebalanceerd dieet, zodat eten niet alleen langzamer, maar ook voedzamer wordt.

    Je hond kan mee als hij rustig kan blijven, anders raden we aan hem in de auto te laten. Twijfel je of je hond alleen in de auto kan? Vraag gerust advies bij eva@furryeden.be. Bij deelname ontvang je een prachtige slowfeeder in kerstsfeer om mee naar huis te nemen! (Plaatsen zijn beperkt!)

    EHBO Workshop voor Paarden.
    9u30 | €45

    Of je nu recreatief rijdt of professioneel met paarden werkt, een goede basiskennis van EHBO kan levens redden. In deze cursus leer je hoe je eerste hulp biedt bij veelvoorkomende verwondingen en problemen die paarden kunnen tegenkomen. Ideaal om met een gerust hart van de winter te genieten. Schrijf je nu in en zorg dat je altijd voorbereid bent!
    (Plaatsen zijn beperkt!)

    EHBO Workshop voor Honden.
    10u30 | €45.

    Zorg dat je voorbereid bent voor noodgevallen deze feestdagen! In deze EHBO workshop voor honden leer je de essentiële vaardigheden om snel en effectief te reageren bij ongelukken, zoals brandwonden, wonden en het plaatsen van bandages. Perfect voor elke hondenliefhebber die zijn viervoeter veilig door de winter wil loodsen. Meld je aan en wees klaar voor elke situatie! (Plaatsen zijn beperkt!)

    Locatie

    Waregem Horse Club, Veldloopstraat 11, 8790 Waregem
    De winter fair vindt plaats in een overdekte piste, beschermd tegen wind en regen, met een comfortabele ondergrond. Perfect voor een gezellige winterdag!